Smart Golf - Golftuotteiden nettikauppa Smart Golf - Golftuotteiden nettikauppa

Smartgolf rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Smart Products Oy (Y-tunnus: 0953772-8)
Tulppatie 16-18
00880 Helsinki

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Leif Karlsson
puhelin +358 9 737017
sähköposti lk@smartproducts.fi

REKISTERIN NIMI

smartgolf.fi asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt smartgolf.fi asiakkaaksi tai ostanut smartgolf.fi:stä tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on smartgolf.fi asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää smartgolf.fi toiminnan kehittämiseen liittyen ja sisäisiin tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää smartgolf.fi omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Smartgolf.fi:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä smartgolf.fi asiakaspalveluun, sähköpostitse info@smartproducts.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

• Henkilön etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Postiosoite
• Puhelinnumero
• Tiedot käsitellyistä tilauksista
• Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Smart Products Oy:n ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Smart Products Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Smart Products Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.

14 vrk palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus

Nopeat toimitukset

Postitamme tilaukset viimeistään seuraavana arkipäivänä

Suomalainen perheyhtiö

Kaikki tuotteet omassa varastossa Helsingissä

Luotettava verkkokauppa

Laadukasta ja luotettavaa palvelua jo vuodesta 2008

Suomen Yrittäjien jäsen

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauppakamarin jäsen

Kauppakamarin jäsen

Yhteistyökumppani

Yhteistyökumppani

Luotettavaa toimintaa 2016

Verkkoteollisuus ry:n jäsen

Suomen vahvimmat 2016

Suomen vahvimmat 2017

Ostoskorisi on tyhjä