Smart Golf - Golftuotteiden nettikauppa Smart Golf - Golftuotteiden nettikauppa

Smartgolf rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Smart Golf Oy (Y-tunnus: 0953772-8)
Laippatie 1
00880 Helsinki

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Tomi Siltamies
Puhelin: +358 9 737017
Sähköposti: info@smartgolf.fi

REKISTERIN NIMI

Smartgolf.fi asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Smartgolf.fi verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut Smartgolf.fi verkkokaupasta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on smartgolf.fi asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää smartgolf.fi toiminnan kehittämiseen liittyen ja sisäisiin tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää smartgolf.fi omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Smartgolf.fi:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä smartgolf.fi asiakaspalveluun, sähköpostitse info@smartgolf.fi tai rekisterinhoitajalle.

Mainostarkoituksessa lähetettävä uutiskirje lähetetään vain sellaiselle asiakkaalle, joka on oman suostumuksensa tähän antanut.

Asiakkaan joka on puhelimitse, sähköpostilla tai chatin kautta yhteydessä asiakaspalveluun, tietoja ei tallenneta ilman asiakkaan erikseen antamaa lupaa.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

• Henkilön etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Postiosoite
• Puhelinnumero
• Tiedot tehdyistä verkkokauppa ostoksista sekä käsitellyistä tilauksista
• Tilausten Postin tai Matkahuollon seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Smart Golf Oy:n ulkopuolelle.

Rekisteröityneen asiakkaan henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Smart Golf Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Smart Golf Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.

14 vrk palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus

Nopeat toimitukset

Postitamme tilaukset viimeistään seuraavana arkipäivänä

Suomalainen perheyhtiö

Kaikki tuotteet omassa varastossa Helsingissä

Luotettava verkkokauppa

Laadukasta ja luotettavaa palvelua jo vuodesta 2008

Suomen Yrittäjien jäsen

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauppakamarin jäsen

Kauppakamarin jäsen

Yhteistyökumppani

Yhteistyökumppani

Luotettavaa toimintaa 2016

Verkkoteollisuus ry:n jäsen

Suomen vahvimmat 2016

Suomen vahvimmat 2017

Ostoskorisi on tyhjä